• Muzeu i Artit Amerikan në Prishtinë
Përkrahja

Muzeu i Artit Amerikan në Prishtinë u përkrah me zemërgjerësi nga ERSTE Foundation, Trust for Mutual Understanding, Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës , Kancelaria Federale e Austrisë, Ministria e Arsimit, Shkenës dhe Teknologjisës e Republikës së Kosovës, AMM, X-print dhe DZG.

Ka shumë mënyra për të mbështetur në vazhdim punën e Muzeut të Artit Amerikan në Prishtinë. Pavarësisht nëse përfaqësoni një entitet publik, jeni individ, fondacion familjar, korporatë, ose ndërrmarje tjetër, mbështetja e juaj sjellë shumë përfitime për interesin publik dhe ka privilegjet që janë në dispozicion për njohjen e mbështetjes tuaj.