• Shkolla Verore si Shkollë 2017
Programi Publik

Programi i Ligjeratave dhe Prezentimeve Publike të organizuara gjatë Shkolla Verore si Shkollë 2017 shërben si platformë e përbashkët për udhëheqësit e kurseve, studentët, dhe publikun.

Orari i ligjeratave dhe prezentimeve publike të Shkolla Verore si Shkollë 2017:

E Hënë, 10 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Alfred Barr
20:00 Prezentim nga Molly Kleiman (Triple Canopy)

E Martë, 11 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Yane Calovski
20:00 Prezentim nga Angelika Stepken

E Mërkurë, 12 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Bernhard Rudiger
20:00 Prezentim nga Rike Frank

E Enjtë, 13 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Sami Khatib
20:00 Prezentim nga Jovana Stokić


E Premte, 14 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Miran Mohar
20:00 Prezentim nga Felix Gmelin

E Hënë, 17 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Nebojsa Milikić
20:00 Prezentim nga Keti Chukhrov

E Martë, 18 Korrik 2017
19:00 Prezentim nga Boris Buden
20:00 Prezentim nga Vjollca Krasniqi

E Mërkurë, 19 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Mark Wigley
20:00 Prezentim nga Beatriz Colomina

E Enjtë, 20 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Yll Rugova
20:00 Prezentim nga Toledo i Dertschei

E Premte, 21 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Renaud Proch
20:00 Prezentim nga Stephanie Schwdhener-Sievers

E Shtunë, 22 Korrik, 2017
19:00 Prezentim nga Marina Otero
20:00 Prezentim nga Patricia Falguières

Ekspozitat që organizohen nga Stacion - Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë në ndërlidhje me Shkolla Verore si Shkollë 2017:

No Return To Normal: On Legal, Spatial And Time Based Realities Of Property Claims, Home Occupations And Exchanges
Nina Valerie Kolowratnik in collaboration with Vala Osmani and Albert Heta
9/6/20017 – 28/7/2017
Adresa: Klubi i Boksit, Rr. Mark Isaku, Prishtinë, Republika e Kosovës

Petrit Halilaj: Astronauts Saw My Work and Started Laughing
5/6/2017 – 5/9/2017
Adresa: Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë
Rr. Zija Prishtina Street, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Muzeu i Artit Amerikan në Prishtinë
Adresa: Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë
Rr. Zija Prishtina Street, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Felix Gmelin: Around the current state of education
E Diel, 9 Korrik 2017 ora 20:30, KTV – Koha Vision.